tanker, tanker og enda mer tanker....

har hodet fullt av tanker, kjenner at jeg kanskje har vært litt sta og holdt mye inne de siste månedene... har hatt drømmer og mareritt om hjertestoppen og jeg har problemer med og godta pacemakeren... det er mye jeg ikke har sagt til verken venner eller familie, fordi jeg fortsatt føler jeg ikke er klar. og jeg er redd for at de blir lei av å høre på meg... jeg unner ingen å stå i den situasonen jeg står i.. synes hele hendelsen har vært veldig surrelalistisk, og jeg syns kanskje ikke at familien fortjener så mye på en gang...

har hatt eksamen i dag, og jeg strøyk... og jeg vet godt hvorfor.. jeg har overhodet ikke klart og holde fokus siden påskeferien..det har vært vanskelig og konsentrere seg om eksamen, fikk jernteppe når jeg kom inn til eksamen.... og det og ha en lærer som snakker til deg som om du er ett null, hjelper heller ikke... hadde et lite sammenbrudd hjemme i Norge, noe som har satt hodet litt i gang, og jeg har noen problemer jeg må få snakket meg gjennom med en psykolog....det er så lite som skal til for å trigge meg om dagen og føler meg litt overfølsom...
lurer noen ganger på hvor lang tid det skal ta før jeg kommer i gjenge igjen.... vet ikke hvor mye lenger jeg holder ut med hodet fullt av tanker..

hmmm....

peace out<3

5 kommentarer

Anita Torgersen

08.apr.2010 kl.18:30

Det høres ikke ut som om du har det så godt for tiden.... Men det er godt du er bevist om det selv og kan se løsning på noen ting! Det er ingen som kan klare å konsentrere seg når tankene bare kretser om alt annet enn det som man "bør" tenke på.... Jegf vet ikke.... kanksje det nettopp er dette du skal konsentrere deg om en stund? Det er tydelig du ikke er ferdig med hendelsen når disse drømmene stadig dukker opp! Og de som vet hva som har hendt, forstår også veldig godt hvorfor du ikke lyktes denne gangen til eksamen! Det kommer muligheter senere til å kunne rette det opp igjen, så "pytt" med den! Det vigtigste er du tenker på deg selv, gjøre det du trenger og har behov for, og så kommer resten av seg selv ettersom du får det bedre. Du er en søt og livssglad jente, så jeg ønsker deg bare alt godt!!!! Knus;)

elise

08.apr.2010 kl.23:02

jenta mi!! <3

jeg har ikke vært der for deg, så mye som jeg gjerne vil!

unnskyld for det!!

skjønner du har det vanskelig, og det er sikkert ennå mer frustrerende å snakke med meg for eksempel, som overhodet ikke kan sette meg inn i hvordan du har det!! jeg hører alt hva du sier, tro meg!! jeg vet ikke hva annet jeg kan gjøre for deg.... jeg er her, ved siden av deg, alltid! du og jeg, i store Aalborg :)

jeg er så glad i deg, og jeg vet du er sterk, og du klarer dette!! :) nå er det vår, og snart sommer!!

vi skal koooose oss!!

jeg er så glad i deg!! kose deg hjemme noen dager, jeg venter på deg her nede!!

Lot`s of LOVE, Elise <3

Charlotte Nesbakk

09.apr.2010 kl.16:09

Neimenn, uff da... dette var ikke koselig lesning. Jeg får si som Elise, jeg aner ikke hvordan du har det, men jeg vet at du kommer til å komme deg gjennom det. Motgang er bare midlertidig!! :o)

I tilegg har du tidenes beste familie, som tydeligvis går gjennom ild og vann for deg! :)

Ser du skal hjem en tur, kos deg masse og tenk gode tanker! Evnt kan du bare tenke dumme tanker og få det ut av hodet! :)

Savner good old times, da livet var bekymringsfullt og hårfarge ble kjøpt i bokhandelen ;)

Take care, honey! Og husk, jeg tenker masse på deg selvom jeg er fryktelig opptatt med mitt eget lille liv.

Glad i deg hønnibønn!!!

Renate

10.apr.2010 kl.23:54

Hei fikk høre i dag hva som har skjedd, ser at du har hatt en tøff tid. Jeg kjenner deg ikke så altfor godt, men har et intrykk av at du er ei sterk jente. Bruk den styrken nå den er inni deg! klemmer Renate

Marthine <3

22.apr.2010 kl.14:21

sv: haha, veldig charming ja! Føler meg ordentlig sexy ser du!

Skriv en ny kommentar

hits