Oktoberfest....

Denne helgen er det klart for Oktoberfest i Aalborg, og hele den norske delegasjonen kommer. Eller familien og Kristian om du vil..

Det er Søgaards Bryghus som arrangerer, det er et microbryggeri som ligger midt i Aalborg. Her blir det rigget opp med partytelt med plass til flere hundre mennesker og ompamusikk, og masse masse ØL!!

Trenger ikke reise til Tyskland for å få Oktoberfestfølelsen...inne på Søgaard Bryghus

 Så jeg sier SKÅL!!!

 

Hva skal dere i helgen?

 

peace out<3 

 

3 kommentarer

Marita j.

30.sep.2010 kl.16:46

Okey, samme historie her, vokst opp i en ganske musikalsk familie, men spiller ikke i noe band, haha! :-)

Det er ganske forskjellig, som du sier kommer det veldig an på humøret, men om jeg er utrolig nede og ikke tror at ting kan bli noe verre, setter jeg på Bob marley med could you be loved, og da må jeg nesten trekke litt på smilebåndet, for den fine rytmen og stemmen til Bob marley er helt herlig. Jeg kan også sette på jose gonzalez med heartbeats, da kan jeg også kjenne at livet faktisk ikke er så dårlig alikevel :)

thuve

30.sep.2010 kl.17:54

Gleder meg!!!

megog44

30.sep.2010 kl.23:08

I helga skal jeg til kjærringøy på skoletur. Det er der de har filmet mange hamsun-filmer så det er derfor vi skal dit. Ikke noen stor fan av Hamsun (nazistelsker og skrev minst 3 bøker som er prikklik hverandre) men blir kult å bli mer kjent med klassen min.

Skriv en ny kommentar

hits