adventstid... the danish way to do it....

 

adventstid i Danmark for meg er:

 

 


litt dansk førjulsmat.. medisterpølse og grønlangkål.. mmm..Elise har vært kokk....MAC hadde stand på Salling i går, for å promotere den nye serie "The tartan tale", med veldig skotskpreget utseende.. serien finner du HERså stod det en ganske søt man og spilte stotsk musikk, så kos...mmm.... små gleder i hverdagen.. brente mandler i kremmerhus er skikkelig jul....en av mange som selger brente mandler, med de er definitivt de beste, de har også brente cashewnøtter..mmmm...brrr..... kaldt!!! godt vi har dun ;)

byens beste kaffe, Baresso er en kafekjede, og har tre kaffehus i Aalborg, men Algades Baresso er best..i Aalborg har de hvert år "Julelandsby" på Gammeltorv, og det er så hyggelig.. her får du kjøpt alt fra nissefigurer til smykker og pepperkaker..

og så kan man møte Julemanden... eller Julenissen om du vil...

mmm....æbleskiver!!! som overhodet ikke inneholder epler, men som er sååå godt.. smaker litt en mellomting mellom pannekaker og smultringer... verdt en smak hvertfall, oss danske nordmenn har dilla ;)

 

Har dere vært i Aalborg før?

Hva er advent for dere?

 

peace out<3

4 kommentarer

28.nov.2010 kl.16:02

Hei Anniken :D Jeg er i Århus, så ikke så veldig langt fra deg :) Hva studerer du? :)

thuve

29.nov.2010 kl.08:05

Å, jeg vil også oppleve advent i Aalborg!

elise

29.nov.2010 kl.21:56

så hyggelig!! det er nettopp disse dagene som hjelper meg med å overleve de vanskeligste dagene!! gruer seg til januar...... du kommer til å bli så høyt savnet!!!! <3

Anniken

29.nov.2010 kl.22:11

elise: søte søte Elise... kommer til å savne deg og;) masse <3 vi kommer til å ha mange flere av disse før jeg reiser.... såå glad i deg <3

Skriv en ny kommentar

hits