i dag er en spesiel dag.....

jeg leste nettop bloggen til søster og fikk en kjempeklump i halsen og ett par tårer i øyekroken.....

utdrag fra Marthines blogg:

"På denne tiden for akkurat ett år siden satt jeg på sykehuset med pappa. Han hadde vært dårlig hele jula og vært en tur innom legevakta. Men, de mente det var høytblodtrykk og sendte han hjem igjen. Det var 3. juledag. Pappa hadde hjerteinnfarkt og legevakten sendte han hjem med blodtrykksmedisiner. Heldigvis har han en fastlege som skjønte alvoret og sendte han rett til innleggelse mandagen etter. Det var deilig, endelig skulle det bli ordnet opp i og pappa kunne bli frisk! Det var tungt å se han så dårlig uten at vi kunne gjøre noe som helst! Det var rett og slett en lettelse og tenke at han var i trygge hender..

Men, bare noen timer etterpå fikk vi telefonen som tok bort all trygghetsfølelse og lettelse. Anniken hadde falt sammen hos ei venninne i Danmark. Hun hadde hatt en hjertestans på 9 minutter og lå i koma. Det var helt surrealistisk. Man klyper seg i armen og håper på å våkne opp, men man forstår fort at ingen ting kan vekke deg da. Det hadde virkelig skjedd. Mamma og jeg dro ned med første båt dagen etter. Anniken lå i koma i 3 dager og kom seg kjempe fort. Pappa og fredrik kom ned så fort pappa var ute av sykehuset..

Det var rart å komme hjem igjen. Når jeg var så oppi hele situasjonen og fikk vite om alt som skjedde hele tiden der nede, levde man bare der og da. Tenkte ikke så mye på alt rundt annet enn pappa i Norge. Men når jeg kom hjem og skulle tilbake til en vanlig hverdag mens anniken, pappa og mamma var på sykehuset i Aalborg, var det vanskelig å fokusere. Man fikk ting litt på avstand og forstod plutselig hva som faktisk hadde skjedd."

 

i dag er det et år siden hjertestoppen min og et år siden hjerteinfarket til Pappa... på samme dag, i hvert vårt land..

har en merkelig følelse inne meg i dag, har vært på sykehuset og snakket med de på kardiologisk avd. det var hyggelig og se de igjen... Kristian er her nede nå, og det er deilig, så vi har vært ute og spist i dag og bare tenkt på noe helt annet...


meg og Pappa <3

 

ser livet fra den lyse siden og fortsetter og kose meg med kjærsten jeg <3

 

peace out<3

5 kommentarer

Mamsen.......

04.jan.2011 kl.21:42

Så flott, jenta mi!! Du er råsterk og det gleder meg at du og Kristian er sammen akkurat nå!! 4. januar skal bli en positiv dag - alt gikk jo så bra til slutt!!!! Stor og var klem fra mamma - som er kjempe glad i deg - og kjempe stolt av deg!!!!

Marianne

04.jan.2011 kl.22:38

:)

Bjørn-Arne Connolly

05.jan.2011 kl.15:32

Stor klem til dere alle idag :))

thuve

05.jan.2011 kl.15:45

4. januar - en dag det ikke er lett å glemme. Å ligge hjelpesløs på sykehus med hjerteproblemer - og så få beskjed om at datteren din lå i koma etter hjertestans på et sykehus i utlandet.. Jeg får vondt i hele kroppen når jeg tenker på det. Men heldigvis, vår lille familie har det bra, et år etter. Nå er det bare å se framover!

Charlotte

05.jan.2011 kl.15:47

Dere er fantastiske, alle som en! Flotte, sterke mennesker fulle av pågangsmot!

Tenker masse på dere! :)

Skriv en ny kommentar

hits