mitt 2010

litt sent ute, men vil gjerne dele mitt 2010 med dere....

JANUAR:

trenger ikke skrive så mye om januar, annet enn at jeg er glad for at jeg fortsatt er her og at jeg og pappa begge to er friske igjen og tilbake for fullt...

 

FEBRUAR:

etter hjertestoppen og alt i januar var det deilig og kunne være litt i Norge, og ha litt besøk, så marthine var å besøkte meg og jeg reiste hjem og stakk på blefjell og kosa meg med familien


APRIL:

til Norge igjen, i 50 årslag til mamma, etter en strabasiøs reise hjem.. pappa var her nede og vi skulle rekke ferja fra Hirtshals fredag formiddag og festen var lørdag kveld...men med lite bensin på bilen og andre ting som ikke gikk helt vår vei, så mista vi ferja og reiste på roadtrip gjennom hele sverige istedefor.. STRESS!! men vi var på plass og festen ble en suksess.. mamma fikk en skikkelig feiring;)

MAI:

enda en innholdsrik måned, som startet med roadtrip til Esbjerg med de norske Aalborgjentene, for russereunion med ANSA 1. mai, så kom 17.maihelgen og så bar det til Norge igjen, helga etterpå var det kjempebursdagfest i Aalbor, jeg fyllte nemlig 25, ZeroMonkey spilte og det var en veldig bra feiring. så var det tid for karneval og Simonsen stilte som romvesen, et søtt romvesen;)


JUNI:

endelig siste innspurt før sommerferien og mitt semester skulle arragere dimisjonsfesten for de som var ferdig med bachelorn sin... tema sirkus,.. å så fine vi er ;)

JULI:

så kom årets høydepunkt, og det var klart for Roskilde!! en veldeig bra uke med verdens beste søster og gode venner.. så kom den helga som gjorde at 2010, ble det beste året jeg har hatt på lenge, og det var den helga jeg møtte Kristian, jeg har funnet mannen jeg vil gifte meg med<3 i slutten av måneden var det klart for Revårock, som er årets fest der jeg kommer fra.. minifestival, med bare lokale band, og ZeroMonkey var selfølgelig på scenen....og meg og min kjære som publikum<3

og selfølgelig, reportasjen i Hjemmet om meg og pappa og familien i forhold til alt som skjedde i januar. 
AUGUST:

Spaniatime!!!!! reiste til Albir med Mari, Heidi og Linda, på den beste ferien på lenge.. og når jeg kom hjem hadde jeg ett døgn med kjærsten før det bar tilbake til Aalborg og skolestart, med Marthine i bagasjen ;)


OKTOBER:

så kom gjengen ned og vi var på oktoberfest hos det lokale bryggeriet Søgaard Bryghus.. veldig moro, Kristian koser seg hvertfall ;)

NOVEMBER:

kjærsten kom på en ukes ferie som var etterlengta for oss begge to.. vi kosa oss masse og var på museum...

<3<3<3

DESEMBER:

så kom desember, som er en av mine favoritt måneder, og det var mye som skjedde, hadde besøk av kjærsten en uke, så kom søster ett par dager, og så kom mamma og pappa en tur, rakk to julebord og reiste hjem til Norge den 19. har hatt en fantastisk ferie hjemme sammen med kjærste, famile og gode venner <3

 

så detta var mitt 2010... har hatt ett år med både nedturer og oppturer, men mest oppturer da!!! nå er jeg klar for 2011..

so bring it on!!!!!

 

peace out<33 kommentarer

Kristian

09.jan.2011 kl.14:56

Du er herlig du :)

Marthine Simonsen

09.jan.2011 kl.17:20

Veldig fin oppsummering og veldig fint år! :)

thuve

09.jan.2011 kl.19:40

Morsom lesing - og veldig positiv!!

Skriv en ny kommentar

hits