Sommerens skjønnhetsfavoritter

har skaffet meg noen gode favoritter i sommer og jeg vil gjerne dele de med dere;)

Bioterm bodylotion - den lukter så deilig appelsin ;) frisk og fuktighetsgivende nå om sommeren.

HM bodyscrub Coconut/lime - denne funker overraskende bra til å være et HM produkt, føler den renser, og at jeg blir skikkelig rein ;) har også body spashen i samme lukten, perfekt combo ;)

Soap an Glory flake away scrub - jeg vet at denne er beregnet på kropp og spesielt ben, men jeg bruker den faktisk som ansiktsscrub en til to ganger i uka, og en fet ansiktskrem etterpå.. funker kjempebra..


Oriflame optimals clarifying scrub - denne bruker jeg hver morgen i dusjen, den er ikke så grov, så den kan godt brukes daglig uten at jeg ødelegger meg helt ;)

LUSH Mask of Magnaminty - Oh my god!! denne lukter så godt, mm mint ;) og jeg føler meg frisk og fresh etter å ha brukt den.


No 7 mineral foundation i New Ivory - denne er så lett på huden g det er så deilig nå om sommeren, kjennes nesten ikke ut som jeg har på sminke. pleier og bruke den som settingpudder over flytende foundation.

Max Factor blush i Natural Glow - synes det er så sommerlig med rosa kinn, og denne gir det perfekte resultatet

ELF all over colorstick - bruker denne før jeg bruker No 7 pudderet, og den gir så fin glød med shimmer i kinnene. me like ;)


NYX single eyeshadow i Morocco - den perfekte lillafargen for den perfekte kveldslooken. LOVE IT!

NYX Jumbo eyepencil i Milk - bruker den som øyeskyggebase. og som hvit liner.

IsaDora Wig Wham mascara i black magic - lange tjukke vipper, ny favoritt ;)

REVLON super lustrous lipstick i pink pout - søte Linda har kjøpt til meg i England, dette er den perfekte rosafargen, også er den matt, så med en lipgloss oppå så blir det ikke for mye glam ;)

 

Har du noen sommerfavoritter?

 

peace out<3Én kommentar

Vilde Thorbjørnsen

20.jul.2011 kl.21:40

ja, mange :)

Skriv en ny kommentar

hits