To school for cool..

Og DER var sommeren over, og det er på tide og pakke tinga sine og sette snuta mot Danmark igjen.. Reiser allerede på fredag og jeg merker at det er mye blanda følelser enne gangen... Jeg har vært hjemme i Norge det siste halve året, og vært i praksis hjemme, og nå er jeg klar for siste halvår og siste innspurt på skolen for denne gang.

Kjenner det skal bli litt godt og komme "hjem" til DK igjen.. ned til leiligheten og ned til vennene mine.. misforstå meg rett dere andre, men det er liksom ikke så mye som holder meg i Norge lenger.. det er mye som har skjedd det siste halvåret både positivt og negativt, det har vært mye latter og mye gråt, men alt i alt så er jeg glad jeg har mennesker som bryr seg om meg når ting ikke er helt tipp topp!!

Jeg ser fram til og ta fatt på alle de planene jeg har lagt meg for det neste halvåret, og jeg gleder meg til alt besøket som venter nå før jul, pluss at jeg skal til Dublin og besøke verdens beste søster som flytter den 21. august. Jeg gleder meg til og få pakket ut alle tinga mine og ikke bo i ett flyttelass lenger, jeg gleder meg til en IceBlend på Baresso, og jeg gleder meg til å spise rugbrød med rullepølse på.mitt Aalborg <3

 

Sitter nå med skole jobbing og er i forberedelsesfasen av en individuell oppgave som skal leveres i slutten av august noe som jeg gjerne skulle vært foruten.. blææh, hater og skrive oppgaver alene...

men det skal jobbes igjennom detta her... så i mellomtiden er jeg to school for cool!! HURRA!!

 

er du klar for skolestart?

 

peace out<3

2 kommentarer

thuve

18.aug.2011 kl.15:41

Kun få måneder i pannekakelandet for å avslutte - så er det klart for spennende jobbmuligheter her hjemme. Du er så cool!!!

Victoria

29.aug.2011 kl.17:08

fine. fine Danmark. Kjenner meg litt missunnelig å jeg si!

Skriv en ny kommentar

hits