back in business..

Sitter atter en gang og river meg selv i håret og forbanner meg over skoleoppgaver... Godt og være tilbake i Danmark, spør du? Ja, det vil jeg si.. Første uka har vært stress, men det har vært kos å se alle sammen igjen, etter et halvt år i fedrelandet.. Og så sa det PANG, og i morgen er det allerede forberedelse til bachelor eksamen, og innlevering av første oppgave.. Ja, jeg veit, det er bare en uke siden jeg begynte..HURRA!!

sendte mamma og pappa hjem i går, de har vært her i helgen, så har fått fyllt opp kjøleskapet og itt sånn ;) digg for meg!! i dag har jeg vært i dusjen, spist frokost, og har nå rigga meg til i sofaen, for å gjøre siste innspurt på oppgaven..BAAHH... Mangler skrivelyst og motivasjon, vil heller ut og leke!! I morgen kanskje ;)

 

jeg har funnet den beste kombinasjonen, og jeg går rundt og lukter kake...mmmmm... Honey i washed the kids fra LUSH og The body shop Vanilla parfyme..mmm ;)

Mamman og Pappan min tenker alltid på meg ;) De var her nede i sommer på ferie og hang igjen dette fantastiske bildet av verden beste dame;) i love it ;)

mitt nye DIY- drømmefangerkjede ;) Like?her sitter jeg... og her akter jeg og sitte til jeg er ferdig!!! med ny PC selvfølgelig.. takk Pappa!!

 

 

hva er dine planer for dagen?

 

peace out<3

 

 

4 kommentarer

gretehm

29.aug.2011 kl.11:57

kjempebra blogg!!

Stå på ^^

Mamsen......

29.aug.2011 kl.15:36

Deilig å se deg blogge igjen, Anniken. Jeg lukter deilig "kake" helt hit.... ;-) Supert bilde av deg sammen med MM, du er SÅ kul med briller og din nye sveis!! Stolt!! Lykke til med innspurten, dette klarer du, Anniken!!! :-)

Victoria

29.aug.2011 kl.17:02

Ingwnting er som foreldre som fyller opp kjøleskapet :)

thuve

31.aug.2011 kl.21:46

Og oppgaven så bra ut. Lykke til videre, jenta mi! Så fint bilde av deg sammen med MM...

Skriv en ny kommentar

hits